Çerkezköy, kapaklı, kızılpınar gibi bir çok yerde vinç kiralama hizmeti sunmaktayız. Elektrikli Teleskopik Vinçlerden Mafsallı Bomlara, sepetli vinçlerden forklift hizmetine kadar, Mekanik Kamyonlar için Seçenekler Bol...

manlift

Çerkezköy Kiralık Manlift

Mekanik kamyonunuzu bir kiralık vinçle donatıp donatmama kararına pek bir şey girmiyor. Basitçe söylemek gerekirse, işinize bağlı olarak kaldırma ihtiyaçlarınız var ya da yok ve bu bir vince ihtiyacınız olup olmadığını belirleyecektir. Ve inşaat dünyasında, bir tür kaldırma gerektirmeyen pek çok servis uygulaması mevcut değildir. (çerkezköy vinç kiralama)

"Kiralık Vinç, tamircinin işini verimli bir şekilde yapabilmesi için kritik öneme sahip'' "Herhangi bir kaldırma gereksinimi olacaksa, tamirci bir vincin malzeme yükleyebilmesini, motorları çekebilmesini, kovaları kaldırabilmesini isteyecektir."

Çerkezköy; Mekanik kamyonunuza ne tür bir vinç monte edeceğinize karar vermek söz konusu olduğunda, seçenekleriniz sonsuz gibi görünebilir. Ancak doğru vinci bulmak gerçekten iki önemli soruyu cevaplamaya indirgenir: Vincin ne kadar kaldırma kapasitesine sahip olması gerekiyor ve vinci ne sıklıkla kullanacaksınız? (kapaklı vinç kiralama)

Kapaklı; Bu soruları cevapladıktan sonra, temel olarak aralarından seçim yapabileceğiniz üç ana seçeneğiniz vardır: elektrikli teleskopik vinçler, hidrolik teleskopik vinçler ve mafsallı vinçler. Bu seçeneklerden birini seçmek, kapasite ihtiyaçlarınız ve görev döngünüz tarafından az ya da çok belirlenir. (kızılpınar kiralık vinç)

"Bir müşteri ister kompakt ekipmanlarda ister madenlerdeki kamyonlarda saha bakımı yapıyor olsun, uygulama için mükemmel şekilde tasarlanmış bir kamyon vinci var" Köroğlu Vinç İşletmeciliği "Bir vinç modeli seçme zamanı geldiğinde, bir müşteri hangi vincin ortak ihtiyaca en yakın şekilde eşleşeceğini ölçmek için daha iyi durumdadır. İhtiyacınızı bu şekilde değerlendirmek, kamyon vincinize gerekenden fazla harcama yapmaktan kaçınmanıza yardımcı olur." (köroğlu vinç işletmeciliği)

Elektrikli Teleskopik Vinçler (ÇERKEZKÖY)

Köroğlu Vinç İşletmeciliği, harcayacak çok paranız yoksa, kaldırma ihtiyaçlarınız oldukça hafifse ve görev döngünüz aralıklıysa, elektrikli teleskopik bir vinç en iyi seçim olabilir. (kapaklı vinç kiralama)

Elektrikli kiralık vinçler (çerkezköy) tipik olarak 2.000 ila 6.000 pound arasında maksimum kaldırma kapasitesine sahiptir. 6.000 pound'dan daha büyük bir şey kaldırırsanız hidrolik bir vince ihtiyacınız olacak, çünkü elektrik sistemi gerginliği kaldıramıyor. Görev döngünüz hafifse ve yalnızca arada bir bir şeyi kaldırmanız gerekiyorsa, elektrikli bir vinç mükemmel bir seçenektir, ancak aksi takdirde hidrolik olmanız gerekir.

Çerkezköy "Bir şeyi yalnızca haftada bir kez veya belki biraz daha sık kaldırmaları gerektiğini bilen müşteriler, elektrikli bir vinç seçerek biraz para biriktirebilirler" (KAPAKLI) "Ancak, elektrikli bir vinç satın almak için daha az harcayacaklarını ve daha sonra her gün kullanacaklarını düşünerek satın alma kararına girerlerse, vincin yaşam döngüsü azalacağı için daha da kötüleşecekler. Bu kiralık vinçlerin bu tür bir kullanıma karşı durması amaçlanmamıştır."

Hidrolik Teleskopik Vinçler

Ortak kaldırma ihtiyaçlarınızın 6.000 pound'u aşacağına veya vinci oldukça sık kullanmanız gerektiğine karar verdiyseniz, hidrolik teleskopik vinç ile mafsallı vinç arasında seçim yapmanız yeterlidir.

Mekanik kamyon vinci için en yaygın seçim hidrolik teleskopik kiralık vinçtir. Çoğu saha hizmeti ihtiyacını karşılamak için yeterince geniş bir kaldırma ve erişim yetenekleri yelpazesine sahiptir. Tek yapmanız gereken, kaldırma gereksinimlerinizün, servis gövdesine monte edilmiş teleskopik vincin yeteneklerini aşmayacağından emin olmaktır, o zaman mafsallı bir vinç almanız gerekebilir. O zaman geriye kalan tek kararınız vinç boyutudur. (çerkezköy vinç)

Çerkezköy "Vincin boyutu ve kamyonun boyutu el ele gidiyor" diyor. "Gövde, vinci desteklemek için temel görevi görüyor, bu nedenle büyük kaldırma gereksinimleriniz varsa, sadece büyük bir vince değil, aynı zamanda büyük bir servis gövdesine de ihtiyacınız olacak." çerkezköy vinç kiralama fiyatları...

Mekanik kamyonlar için teleskopik vinçler, 2.000 pound maksimum kaldırma kadar küçük ve 80.000 ft-lbs (14.000 pound maksimum asansör) kadar büyük olarak mevcuttur.

Bu kiralık vinçlerdeki kaldırma sınırlaması, vinçten ziyade servis gövdesinde yatmaktadır. Worman, maksimum 14.000 pound'dan daha büyük bir asansöre sahip herhangi bir vincin köşeye monte edilmemesini tavsiye ediyor. "Bunun üzerindeki herhangi bir şey," Köroğlu Vinç İşletmeciliği "ve servis organı baskı altında verecek."

Çerkezköy Mafsallı Kiralık Vinçler

Çerkezköy vinç kiralama; Kaldırma gereksinimleriniz 14.000 pound'u aşarsa, ki bu ağır hizmet ekipmanı uygulamalarında hiç de nadir değildir, o zaman mekanik kamyonunuza mafsallı bir vinç monte etmeyi düşünmeniz gerekebilir. Köroğlu Vinç İşletmeciliği, servis kamyonuna monte edilmiş teleskopik vinçle mümkün olandan daha fazla asansöre ve daha fazla erişime ihtiyaç duyan müşteriler içindir. Çerkezköy vinç kiralama.

Mafsallı vinçler çerkezköy'de teleskopik vinçlerden daha az yaygın olduğundan, bazı müşteriler alışkın oldukları şey olmadığı için bunları kullanmaktan korkabilirler. Ancak teleskopik vinçlere alışkın bir vinç operatörü muhtemelen mafsallı kiralık vinç çalışmasını oldukça hızlı bir şekilde alacaktır.

"Bir kamyonun üzerine katlanmış bir mafsal bomunu görmek, bazı insanlar için yabancılıklarından dolayı korkutucu olabilir" Çerkezköy Vinç Kiralama "Mafsallı bomları görmüş ancak onları hiç çalıştırmamış birçok insan, kullanımlarının daha zor olabileceği algısına sahiptir. Mafsallı bomların ve stik bomların çalıştırılmasının temel prensipleri çok benzerdir ve gerçekte, bir mafsallı bomun çalıştırılması, bir stik bomunun çalıştırılmasından daha zor değildir. " ÇERKEZKÖY

Çalışma farklılıkları birçok insanın düşündüğü kadar büyük değil. Hem teleskopik vinçler hem de mafsallı (çerkezköy) vinçlerin dört temel çalışma adımı vardır. Teleskopik bir vinç ile yukarı ve aşağı bom, bom uzatma, döndürme ve vinç aktivasyonu yukarı ve aşağıdır. Mafsallı bir vinç kiralama ile ana bom yukarı ve aşağı, dış bom yukarı ve aşağı, uzatma ve dönüş. İsteğe bağlı bir vinç kiralama beş işlevle sonuçlanır; aksi takdirde, her ikisinin de çalışması için dört kolu vardır.

Teleskopik vinçlerde birçok boyut seçeneği olsa da, mafsallı vinçlerde daha da fazla boyut seçeneği vardır. Örneğin, IMT mafsallı vinç hattı 30.000 ft-lb'den (yaklaşık 4.500 pound maksimum kaldırma kapasitesi) daha az bir hızda başlar ve 516.000 ft-lb'den (yaklaşık 35.400 pound maksimum kaldırma kapasitesi) daha yüksektir ve aralarında iki düzineden fazla model sunar. Köroğlu Vinç İşletmeciliği

Güvenli Vinç Çalışması (KÖROĞLU VİNÇ İŞLETMECİLİĞİ)

Bir vincin güvenli bir şekilde çalıştırılması söz konusu olduğunda birçok husus vardır. Kısmi bir kılavuz listesi şunları içerir: Çerkezköy Vinç Kiralama
  • Seyirciler her zaman yükten 10 feet veya daha fazla uzakta olmalıdır.
  • Fitiller, vinç çalışması sırasında her zaman konuşlandırılmalıdır (ayrıca, ciddi bir ezilme yaralanmasını önlemek için tüm personel konuşlandırılmadan önce payandadan arındırılmalıdır).
  • Asla bom, bom kancası veya yük hattına binmeyin.
  • Vinç günlük olarak kontrol edilmelidir.
  • Vinci sadece sağlam, düz bir yüzeyde çalıştırın.
  • Vinci, bomun veya yükün altında duran kimseyle hiçbir zaman çalıştırmayın.
  • Vinç tamburu üzerinde en az üç yük hattı sargısı tutun.
  • Bom ve payandalar, kamyon hareket halindeyken her zaman istiflenmelidir.
  • Rüzgar, zemin koşulları, çalışma hızları ve serbestçe asılı kalan yüklerin etkisi gibi faktörlere izin vermek için yükleri azaltın.
  • Vinci yalnızca yük ve çalışma alanı sınırlamaları dahilinde çalıştırın (vinç veya vinç değerlerini asla aşmayın).
  • Vinç çalışırken, her zaman ona dikkat edin ve dikkat dağıtıcı faaliyetlerde bulunmayın.
  • Herhangi birinden gelen herhangi bir "dur" sinyaline derhal yanıt verin.
  • Vinci gözetimsiz bırakmanız gerekiyorsa, önce yükü indirmeli, ana güç kaynağını devreden çıkarmalı, kilitleme cihazlarını ayarlamalı, tüm kontrolleri kapalı veya nötr konuma getirmeli, vinci kazara hareket etmeye karşı sabitlemeli (yani, takozlu bloklar kullanmalı) ve motoru durdurmalısınız. (çerkezköy vinç kiralama)
  • Elektrik hatlarının, seyircilerin, baş üstü engellerin ve sağlam yüzey desteğinin varlığını dikkate alarak asansörlerinizi dikkatlice planlayın; vinci, tamamen genişletilmiş konumunda elektrikle temas etmesi imkansız olacak şekilde konumlandırın (eğer bu mümkün değilse, elektrik kaynağının kapatılması gerekir).
  • Park molasını ayarlayın ve asansör denemeden önce tahrik aksını çıkarın.
  • Elleriniz yağlı veya yağlı olduğunda vinç kontrollerini çalıştırmayın (eldiven giymek tercih edilir). Çerkezköy Vinç Kiralama
  • Vinç çalışması sırasında sert bir şapka ve güvenlik gözlükleri takın.
  • Kaldırmadan önce bom ucunu doğrudan yükün ortasına yerleştirerek yük dönüşünü ortadan kaldırın.
  • İlk önce yerden zar zor kaldırarak yükün güvenliğini kontrol edin.
  • Bir yükü kaldırırken, yere mümkün olduğunca yakın tutun.
  • Bir yükü sürüklemek için asla bomu veya vinci kullanmayın.
  • Göremediğiniz bir yükü asla kaldırmayın. Kapaklı Vinç Kiralama
  • Vinci, elektrik fırtınaları veya şiddetli rüzgarlar sırasında veya uygun aydınlatmanın olmadığı durumlarda çalıştırmayın.
  • Askıya alınmış bir yükü asla gözetimsiz bırakmayın.
  • Bomları asla sıra dışına uzatmayın veya geri çekmeyin (geri çekilmeli ve en büyükten en küçüğe uzatılmalıdır).
  • Tel halat sık sık kontrol edilmelidir, çünkü genellikle vinç güvenliğindeki zayıf halkadır; tel halat yıpranmış, yanlış kullanılmış, aşırı yüklenmiş, hasar görmüş veya bakımsız bir şekilde bozulursa arızalanır.
  • Çerkezköy Vinç Kiralama kancaları, sağlam durumda olduklarından emin olmak için periyodik olarak test edilmelidir (vinç kancaları belirli bir nominal yükü kaldırmak için tasarlanmıştır ve bu nominal yük yalnızca yeni ve kullanılmayan kancalar için geçerlidir; yaş, çevresel koşullar ve diğer faktörler bir kancanın bir yükü taşıma yeteneğini değiştirir).
''Çerkezköy Vinç Kiralama''