Çerkezköy Vinç Kiralama; uzman kadromuz ile Tekirdağ, çerkezköy, kapaklı vinç kiralama hizmeti veriyoruz. Tekirdağ üzerinde bir çok firma çerkezköy vinç kiralama sistemi için bizleri tercih ediyor.

cerkezkoy

ÇERKEZKOY VİNÇ KİRALAMA - Hi-Ub

Çerkezköy vinç hizmetleri; vinç kiralama çerkezköy hava vinci veya 'Gökyüzü vinçleri' genellikle büyük yükleri kaldırmak için tasarlanmış helikopterlerdir. Helikopterler, geleneksel vinçlerle ulaşılması zor olan alanlara seyahat edebilir ve bu alanlarda asansör yapabilir. Helikopter vinçleri en yaygın olarak üniteleri / yükleri alışveriş merkezlerine ve yüksek binalara kaldırmak için kullanılır. Kaldırma kapasiteleri dahilindeki her şeyi kaldırabilirler (arabalar, tekneler, yüzme havuzları vb.). Çerkezköy vinç kiralama, Ayrıca temizlik için doğal afetlerden sonra afet yardımı yaparlar ve orman yangınları sırasında yangınları söndürmek için büyük kovalar su taşıyabilirler. Bazı hava vinçleri, çoğunlukla konseptler, hava gemileri gibi hava uçaklarından daha hafif uçaklar da kullanmıştır.

Çerkezköy vinç kiralama; Artan stabilite nedeniyle daha fazla yük taşıma ve daha yüksek yüksekliklere ulaşma kabiliyeti için hareketlilik alışverişinde bulunan bu tip vinçler, ana yapılarının kullanım süresi boyunca hareket etmemesi ile karakterize edilir. Bununla birlikte, birçoğu hala monte edilebilir ve sökülebilir. Yapılar temel olarak tek bir yere sabitlenmiştir.

Ana madde: Kule vinç ( ÇERKEZKÖY VİNÇ )

Çerkezköy vinç kiralama; Kule vinçler, aynı temel parçalardan oluşan modern bir denge vinci şeklidir. Beton bir levha üzerinde zemine sabitlenmiş (ve bazen yapıların yanlarına tutturulmuş) kule vinçler genellikle yükseklik ve kaldırma kapasitesinin en iyi kombinasyonunu verir ve yüksek binaların yapımında kullanılır. Taban daha sonra vince yüksekliğini veren direğe tutturulur. Ayrıca, direk, vincin dönmesini sağlayan döner üniteye (dişli ve motor) tutturulur. Döner ünitenin üstünde üç ana parça vardır: uzun yatay jib (çalışma kolu), daha kısa karşı jib ve operatör kabini.

''ÇERKEZKÖY'' Kule vinç kabini

Uzun yatay jib, vincin yükü taşıyan kısmıdır. Karşı jib, genellikle beton bloklardan oluşan bir karşı ağırlık taşırken, jib yükü vincin merkezine ve merkezinden askıya alır. Vinç operatörü ya kulenin üstündeki bir kabinde oturur ya da vinci, yerden telsiz uzaktan kumanda ile kontrol eder. İlk durumda, operatör kabini genellikle döner tablaya bağlı kulenin tepesinde bulunur, ancak jib üzerine veya kulenin yarısına monte edilebilir. ''ÇERKEZKÖY'' Kaldırma kancası, tel halat kablolarını bir kasnak sistemi aracılığıyla manipüle etmek için elektrik motorları kullanan vinç operatörü tarafından çalıştırılır. Kanca, motorunu da içeren yükü kaldırmak için uzun yatay kolda bulunur. Tekirdağ çerkezköy vinç kiralama...

Bir kule vinç, çerkezköy vinç kiralama kaldırma kancasını indirmeden önce ekseni üzerinde döner. Yükleri bağlamak ve çıkarmak için, operatör genellikle bir sinyalci ("dogger", "rigger" veya "bataklık" olarak bilinir) ile birlikte çalışır. En sık radyo temasında bulunurlar ve her zaman el sinyallerini kullanırlar. Rigger veya dogger, vinç için asansör programını yönlendirir ve arma ve yüklerin güvenliğinden sorumludur.

Bileşen ( Çerkezköy )

Kule vinçler, inşaat ve diğer endüstrilerde malzemeleri kaldırmak ve taşımak için yaygın olarak kullanılmaktadır. Birçok kule vinç türü vardır. Tip olarak farklı olmalarına rağmen, ana parçalar aşağıdaki gibi aynıdır: Direk: Vincin ana destek kulesi. Çerkezköy vinç kiralama, kurulum sırasında birbirine bağlanan çelik makaslı bölümlerden yapılmıştır. Döndürme ünitesi: Döndürme ünitesi direğin tepesinde oturur. Bu, vincin dönmesini sağlayan motordur. Çalıştırma kabini: Çoğu kule vinçte işletme kabini, döner ünitenin hemen üzerinde yer alır. Çalışma kontrollerini, LMI, ölçek, anemometre, vb. İçerir