Çerkezköy vinç kiralama; Tekirdağ bölgesinde kiralık vinç hizmet veren şirketimiz, kızılpınar vinç kiralama, kapaklı, saray gibi bölgelerde vinç kiralama hizmetini en uygun fiyatlar ile sunmaktayız.

cerkezkoy

ÇERKEZKÖY VİNÇ KİRALAMA ( SEPETLİ VİNÇLER )

Çerkezköy vinç kiralama hizmeti; genel olarak, bu vinçler otoyollarda seyahat edebilir ve yerel yasalar gibi ağırlık veya diğer boyut kısıtlamaları olmadıkça vinci taşımak için özel ekipman ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu durumda, çoğu büyük vinç, yükün daha fazla aksa yayılmasına yardımcı olmak için özel römorklarla donatılmıştır veya gereksinimleri karşılamak için sökülebilir. Bir örnek karşı ağırlıklardır. Genellikle bir vinci, seyahat için çıkarılan karşı ağırlıkları taşıyan başka bir kamyon takip eder. Ek olarak, bazı vinçler tüm üst kısmı çıkarabilir. Bununla birlikte, bu genellikle sadece büyük bir vinçte bir sorundur ve çoğunlukla Bağlantı Kemeri HC-238 gibi geleneksel bir vinçle yapılır. 


Çalışma sahasında çalışırken, payandalar şasiden yatay olarak uzatılır, ardından sabit ve kaldırma sırasında vinci düzleştirmek ve stabilize etmek için dikey olarak uzatılır. Birçok kamyon vinci, bir yükü askıya alırken yavaş hareket kabiliyetine (saatte birkaç mil) sahiptir. Yükün hareket yönünden yana doğru sallanmamasına büyük özen gösterilmelidir, çünkü devrilme önleyici çerkezköy vinç kiralama çoğu şasi süspansiyonunun sertliğinde yatmaktadır. Bu tip vinçlerin çoğunda, payandalar tarafından sağlananın ötesinde stabilizasyon için hareketli karşı ağırlıklar da bulunur. Doğrudan arkaya asılı kalan yükler en kararlı olanlardır, çünkü vincin ağırlığının çoğu bir karşı ağırlık görevi görür. Fabrikada hesaplanan çizelgeler (veya elektronik korumalar), vinç operatörleri tarafından sabit (payandalı) işlerin yanı sıra (kauçuk üzerindeki) yükler ve hareket hızları için maksimum güvenli yükleri belirlemek için kullanılır. Kamyon vinçleri kaldırma kapasitesinde yaklaşık 14,5 kısa ton (12,9 uzun ton; 13,2 t) ile yaklaşık 1.300 kısa ton (1.161 uzun ton; 1.179 t) arasında değişmektedir. Çoğu sadece yaklaşık 180 derece dönse de, daha pahalı kamyona monte vinçler tam 360 derece dönebilir. Çerkezköy vinç kiralama; Engebeli arazi vinci Engebeli arazi vinci, arazi açma sapan alma ve taşıma işlemleri için tasarlanmış dört lastik lastiğin üzerindeki bir alt takıma monte edilmiş bir boma sahiptir. Payandalar, vinçleri kaldırma için düzleştirmek ve stabilize etmek için kullanılır. Bu teleskopik vinçler, paletli bir vince benzer şekilde, alt takıma ve vince güç veren aynı motora sahip tek motorlu makinelerdir. Motor genellikle paletli vinçte olduğu gibi üst yerine alt takıma monte edilir. Çoğunda, standart bir kamyon vincinden daha dar ve kaygan arazide geçiş yapmak için 4 tekerlekten çekiş ve 4 tekerlekten çekiş sistemi bulunur ve daha az saha hazırlığı vardır. Paletli vinç

Paletli Vinç ( Çerkezköy Vinç Kiralama )

Bir paletli vinç, bomu, hem stabilite hem de hareketlilik sağlayan bir dizi paletli paletle donatılmış bir alt takıma monte edilmiştir. Paletli vinçlerin kaldırma kapasitesi yaklaşık 40 ila 3.500 kısa ton (35,7 ila 3.125,0 uzun ton; 36,3 ila 3.175,1 ton) arasındadır. Çerkezköy Vinç Kiralama; Bir paletli vincin temel avantajı, hazır hareketliliği ve kullanımıdır, çünkü vinç, payandasız raylarında minimum iyileştirme ve stabil sahalarda çalışabilir. Geniş paletler ağırlığı büyük bir alana yayar ve yumuşak zemini batmadan geçerken tekerleklerden çok daha iyidir. Bir paletli vinç de bir yük ile seyahat edebilir. Başlıca dezavantajı ağırlığıdır ve taşınması zor ve pahalıdır. Çerkezköy Vinç Kiralama Tipik olarak büyük bir palet en azından bom ve kabine sökülmeli ve kamyonlar, vagonlar veya gemiler tarafından bir sonraki konumuna taşınmalıdır. Yüzer vinç

Çerkezköy Vinç Kiralama Yüzer Vinç

Çerkezköy vinç kiralama; Yüzer vinçler esas olarak köprü inşasında ve liman yapımında kullanılır, ancak aynı zamanda gemilere ve gemilerden özellikle ağır veya garip yüklerin ara sıra yüklenmesi ve boşaltılması için de kullanılır. Bazı yüzer vinçler dubalara monte edilirken, diğerleri 10.000 kısa tonu (8.929 uzun ton; 9.072 t) aşan kaldırma kapasitesine sahip özel vinç mavnalarıdır ve tüm köprü bölümlerini taşımak için kullanılmıştır. Yüzer vinçler batık gemileri kurtarmak için de kullanılmıştır. Vinç gemileri genellikle açık deniz inşaatında kullanılır. En büyük döner vinçler, her biri 7.100 ton (7.826 kısa ton; 6.988 uzun ton) kapasiteli iki vince sahip SSCV Thialf'ta bulunabilir. 50 yıl boyunca, bu tür en büyük vinç, Hitler'in Almanya'sı tarafından inşa edilen ve savaşta ele geçirilen üç vinçten biri olan Long Beach Donanma Tersanesi'ndeki "Alman Herman" idi. Vinç, 1996 yılında Panama Kanalı'na satıldı ve şimdi "Titan" olarak biliniyor.