Forklift Kiralama Çerkezköy Vinç teknik bilgiler ve dilek önerileriniz için iletişim bölümümüzden bizlere ulaşabilirsiniz. Çerkezköy Vinç Kiralama...

cerkezkoy

FORKLİFT KİRALAMA ÇERKEZKÖY VİNÇ

Kabin - kontrol pedalları, direksiyon simidi, kollar, anahtarlar ve operatör okumalarını içeren bir gösterge paneli ile birlikte operatör için bir koltuk içeren alandır. Çerkezköy Forklift Kiralama; Kabin alanı açık hava veya kapalı olabilir, ancak kafes benzeri baş üstü koruma tertibatı ile kaplıdır. Kapalı olduğunda, kabin ayrıca soğuk iklim ülkeleri için bir kabin ısıtıcısı ve sıcak havalar için bir fan veya klima ile donatılabilir.

Baş üstü koruma - kabinin her köşesindeki direklerle desteklenen ve operatörün düşen nesnelerden korunmasına yardımcı olan metal bir tavandır. ( Çerkezköy Vinç Kiralama ) Bazı forkliftlerde, baş üstü koruma, şasi aksamının entegre bir parçasıdır.

Güç kaynağı - LP gaz, CNG, benzin veya dizel yakıtla çalıştırılabilen bir içten yanmalı motordan oluşabilir. ( Çerkezköy Vinç Kiralama ) Elektrikli forkliftler, elektrik motorlarına güç sağlayan bir batarya veya yakıt hücreleri ile çalışır. Forkliftte kullanılan elektrik motorları DC veya AC tipi olabilir.

Eğimli silindirler - kamyon çerçevesine ve direğe monte edilmiş hidrolik silindirlerdir. Çerkezköy vinç kiralama; Yatırma silindirleri, bir yükün devreye girmesine yardımcı olmak için direği geriye veya ileriye doğru döndürür.

Çerkezköy vinç kiralama; Direk - yükü kaldırma ve indirme işini yapan dikey montajdır. Yanal stabilite de sağlayan birbirine kenetlenmiş raylardan oluşur. Birbirine kenetlenen raylar, kılavuz olarak makaralara veya burçlara sahip olabilir. Çerkezköy vinç kiralama Direk hidrolik olarak tahrik edilir ve doğrudan bir veya daha fazla hidrolik silindir tarafından veya silindir / lerden zincirler kullanılarak çalıştırılır. Ön aksa veya forkliftin çerçevesine monte edilebilir. Bir 'konteyner direği' varyasyonu, forkliftin toplam yüksekliğini arttırmadan çatalların birkaç metre yükselmesine izin verir. Bu, paletleri bir konteynere veya bir asma katın altına çift yüklerken kullanışlıdır.

Odak Noktasında Güvenlik ( Vinç Kiralama Çerkezköy )

Ürün geliştirmenin tüm aşamalarında güvenliğiniz Çerkezköy forklift kiralama tasarımının ayrılmaz bir parçasıdır. Operatörlerinizi korumanıza ve iş yerinizdeki üretkenliği artırmanıza yardımcı olmak için çerkezköy vinç kiralama forkliftleri, operatörlerinizi güvende tutmanıza yardımcı olan yerleşik güvenlik özellikleriyle tasarlanmıştır.