Kiralık istifleme vinci, ''çerkezköy forklift vinç kiralama'' bir depoda, atölyede vb. toplamak, işlemek ve istiflemek veya birim kargoyu üst düzey bir raftan almak ve yerleştirmek için bir toplama cihazı olarak bir çatal veya ip kullanan özel bir vinç anlamına gelir. Bu bir depolama cihazıdır.

forklift

Kiralık Forklift Hizmetleri

İstifleme vinci

İstifleme vinci aşağıdaki özelliklere sahiptir:
  1. Yüksek iş verimliliği
İstifleme vinci, (çerkezköy vinç kiralama) üç boyutlu depo için özel bir ekipmandır. Yüksek taşıma hızına ve kargo depolama hızına sahiptir. Depo giriş çıkış işlemlerini kısa sürede tamamlayabilir. İstifleme vincinin maksimum çalışma hızı 500m / dak'ya ulaşabilir. (çerkezköy vinç)

      2. Ambar kullanımını iyileştirin

İstifleme vincinin kendisinin boyutu küçüktür ve dar bir koridorda çalıştırılabilir. Aynı zamanda, üst düzey raf operasyonları için uygundur ve deponun kullanım oranını artırabilir. (çerkezköy vinç)

      3. Yüksek otomasyon derecesi

İstifleme vinci, manuel müdahale olmadan uzaktan kontrol edilebilir.
İstifleme vinçlerinin birçok sınıflandırma yöntemi vardır ve ana sınıflandırma formları aşağıdaki gibidir: (ÇERKEZKÖY)

(I) Kılavuz rayların varlığına veya yokluğuna göre sınıflandırma

Raylı istifleme vinçleri ve paletsiz istifleme vinçleri olarak ayrılabilir. Bunlar arasında, demiryolu istifleme vinçleri, karayolundaki ray boyunca çalışan istifleme vinçlerini ifade eder. İzsiz istifleme vinçlerine havai forkliftler de denir. Üç boyutlu depoda kullanılan ana işletim ekipmanları şunları içerir: demiryolu istifleme vinçleri, paletsiz istifleme vinçleri ve sıradan forkliftler.

(2) Yüksekliğe göre sınıflandırma

Düşük seviyeli, orta seviyeli ve yüksek seviyeli olarak ayrılabilir. Bunlar arasında, düşük seviyeli istifleme vinci, esas olarak bölünmüş tip yüksek seviyeli depoda ve basit üç boyutlu depoda kullanılan 5 m'den daha düşük bir kaldırma yüksekliğini ifade eder; Kaldırma yüksekliği 5 ila 15 m'dir. Yüksek katlı istifleme vinci, esas olarak entegre bir yüksek katlı depoda kullanılan 15 m'den fazla bir kaldırma yüksekliğini ifade eder.

(III) Farklı sürüş yöntemlerine göre sınıflandırma

Üst sürüş tipi, alt sürüş tipi ve üst ve alt sürüş yöntemlerine ayrılabilir.

(D) otomasyon derecesine göre

Manuel, yarı otomatik ve otomatik istifleme vinçlerine ayrılabilir. Manuel ve yarı otomatik istifleme vinçleri sürücü kabinine sahiptir. Otomatik istifleme vinçlerinin sürücü kabini yoktur. Otomatik adresleme ve malların otomatik olarak yüklenmesini ve boşaltılmasını gerçekleştirebilen otomatik kontrol cihazları tarafından kontrol edilirler. (Kapaklı vinç kiralama)

(E) İstifleme vinçleri, farklı kullanımlara göre köprü istifleme vinçleri ve karayolu istifleme vinçleri olarak ayrılabilir.

Köprü tipi istifleme vinci, kargoyu istifleyen ve asılı sütunlar tarafından yönlendirilen istifleme vincini ifade eder; şerit istifleme vinci, metal yapıların üst ve alt desteklerle desteklenmesini ifade eder. Vinç, depo şeridi boyunca çalışır ve eşyaları yükler ve yükler. turna. (kiralık vinç çerkezköy)

İstifleme vinçleri kullanan raf sistemi, belirlenen depolama yerine otomatik erişim ve envanter yönetimi için elektronik bilgisayarların kullanılmasını sağlamak için rafların kolonlarının, zeminlerinin ve sıralarının konumlarına göre numaralandırılmalıdır. Aslında, en son büyük ölçekli üç boyutlu otomatik depoların çoğu, mağaza içi yönetim için elektronik bilgisayarlar kullanmaktadır. Bununla birlikte, ekipman yatırımından tasarruf etmek için, küçük otomatik depoların çoğu hala manuel kontrol ve yarı otomatik kontrol kullanmaktadır. (çerkezköy vinç kiralama fiyatları)

İlk olarak, manuel kontrol

Manuel kontrol, sürücünün istifleme vincinin sürücü masasındaki kargo konum numarasını kontrol ederken, çatalın yürümesini, kaldırılmasını ve yüklenmesini ve boşaltılmasını tamamlamak için joystick veya düğmeyi çalıştırmasıdır. (kızılpınar vinç firmaları)

İkincisi, yarı otomatik kontrol

İstifleme vincinin sürücü masasında, sürücü gerekli kargo pozisyon numarasının düğmesine basar ve vinç otomatik olarak çeşitli yürüme, kaldırma eylemlerini tamamlar ve belirlenen kargo pozisyon numarasında durur. Çatalın hareketi manuel bir joystick veya bir düğme tarafından kontrol edilir. İade eylemlerinin çoğu, return düğmesine basılarak otomatik olarak orijinal konumuna döndürülür. (kapaklı vinç kiralama fiyatları)

Üçüncü, tam otomatik kontrol

Bu bir tür insansız operasyondur. Kontrol paneli vincin dışına monte edilir ve düğmeler veya delikli kartlar talimat olarak kullanılır. Bu nedenle, başlat düğmesine basıldığı sürece, uzaktan kumandalı istifleme vinci depoya otomatik olarak girip çıkabilir. Son zamanlarda, manyetik çekirdek bellek gibi bir depolama cihazı, her lot numarasının envanter miktarını veya çeşitliliğini depolamak ve mağaza içi yönetimi gerçekleştirmek için de kullanılmaktadır. (çerkezköy vinç kiralama şirketleri)

Dördüncüsü, bilgisayar kontrolü

Doğrudan bilgisayara bağlı bir yer kontrol paneli kurun ve merkezi kontrol için depolama ve giriş talimatlarını bilgisayara girin. Elektronik bilgisayar tarafından gönderilen depo giriş ve çıkış talimatları, yer kontrol panelinde bulunan ön kutu hesap makinesinde saklanır. Hesap makinesi, depo giriş çıkış konum numaralarını gerçekleştirirken hedef kargoyu otomatik olarak girip çıkarmak için istifleme vincini kontrol eder, çeşitlilik, sıklık ve diğer hesaplamalar kütüphane yönetiminde uygulanır. (çerkezköy ve kapaklı vinç kiralama)

Büyük üç boyutlu otomatik depolarda, bu yönetim yöntemi sıklıkla benimsenir. İnşa edilen küçük bağımsız raf tipi depolarda, küçük elektronik bilgisayarlar kullanılarak bazı mağaza içi yönetim de vardır.
Çerkezköy Vinç Kiralama 2022