Hi-up Vinçlerin 35 tonluk ve 24.000kg kaldırma kapasitesi bulunmaktadır. Çerkezköyde bulunan Hi-Up vinçlerin 21m ana bom uzunluğu, Hi-Up vinçlerin 36m max. bom uzunluğu ve 15m jib bom uzunluğu sayesinde ''Hi-Up Çerkezköy'' bir çok alanda kullanılmaktadır.

hi-up

Hi-Up Kiralık Çerkezköy Vinç Sistemleri; Baz istasyonu montaj-bakım, asansör malzemeleri, cam montaj, dış cephe uygulamaları, iletişim, reklam ve daha bir çok firmaların  tercih ettiği bir makine türüdür.

Hi-Up Vinç; Satın almaya kalktığınızda maliyeti çok yüksek olacağından kiralık tercih edilmektedir, vinç olarak elde edilebilir olup, kamyonun üstüne yerleştirilen vinçten oluşur. Hi-Up vinç, trafiğe kapalı alanlarda vinç kiralama yoluyla kiralanıp, kullanılabilmektedir.

Hi-Up Çerkezköy Kiralık sistemi tercih etmenizin bir nedeni de kaldırma ve taşıma gibi ağır yüklerin yani insan gücüyle taşınamayan yüklerin kaldırıp, taşınmasını sağlar. Aynı zamanda bu vinçleri kullanan şoförlerinde onaylı belgeleri olma zorunluluğu bulunmaktadır.

Bu vinçler ''HI-UP'' trafikte kullanılmasından ötürü, sürücülerin G sınıfı ehliyeti olması gerekmektedir. Çerkezköy Vinç kiralama yoluyla elde edebileceğimiz Hi-Up çerkezköy vinç’in bir çok çeşitleri farklı modelleri de mevcuttur. Hi-up çerkezköy vinçlerinde kaldırma ve yükleme gerçekleştireceğiniz bölge riskli olduğu için kiralık olarak alacağınız vinçlerinizin bakımı düzenli olarak gerçekleştirilmelidir.

Hi-Up Çerkezköy Vinç Nedir?

Hi-up vinç araçları iki türden oluşmaktadır, çift ve tek kırmalı olarak ikiye ayrılmaktadırlar. Hi-up çerkezköy vinç kiralama sistemleri, tek kırmalı hi-up vinç kullanan müşteriler arasında standart olarak bilinmektedir. Tek bom uzatmalı standart vinç modelidir.

Çerkezköy Hi-Up Vinç kiralama sistemleri; Çift kırmalı hi-up çerkezköy kiralık vinçler ise yirmi beş tonun üzerindeki vinçlere uygulanmaktadır. İnşaat alanlarında ise genel olarak çift kırmalı vinç tercihi seçilmektedir. Bir çok farklı işe göre çift hi-up ve tekli hi-up seçimi yapılmaktadır.

Çerkezköy Hi-Up Vincin Avantajları Nelerdir?

Hi-Up Çerkezköy Kiralama Sistemi; en kısa sürede hızlı bir şekilde işlerinizi kolaylıkla yapabilir, yükünüzü araçlara taşıdıktan sonra bir çok yere güvenle götürebilirsiniz. Hi-Up çerkezköy vinçler hem zamandan hem de iş gücü anlamında işletmelerinizi güvenle yürütmenize olanak sağlayacaklardır.

Hi-Up vinçleri bir diğer avantası ise daha basit işlevli, komplike olmayan, çok daha hızlı kurulum sağlanarak daha tatmin edici performans sağlamaktadır.