Tekirdağ Çerkezköy Vinç Kiralama, hi-up vinç kiralama sistemleri hakkında tüm isteklerinizi karşılamak üzere 7/24 iletişim hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

cerkezkoy

Hi-Up Vinç Kiralama ( Çerkezköy Vinç Kiralama )

Köprü vinci olarak da bilinen bir gezer vinç, kanca ve hat mekanizmasının, geniş ölçüde ayrılmış iki ray boyunca uzanan yatay bir kiriş boyunca çalıştığı bir vinç türüdür. Genellikle uzun bir fabrika binasındadır ve binanın iki uzun duvarı boyunca raylar boyunca uzanır. ( Çerkezköy Vinç Kiralama ) Portal vincine benzer. Gezer vinçler tipik olarak tek kirişli veya çift kirişli bir yapıdan oluşur. Bunlar tipik çelik kirişler veya daha karmaşık bir kutu kiriş tipi kullanılarak inşa edilebilir. Sağdaki resimde, bir kontrol kolyesi ile çalıştırılan vinç ve sisteme sahip tek bir köprü kutusu kiriş vinci bulunmaktadır. 

Çift kirişli köprü, 10 ton ve üzeri daha ağır kapasiteli sistemlere ihtiyaç duyulduğunda daha tipiktir. Kutu kiriş tipi konfigürasyonunun avantajı, çerkezköy vinç kiralama, daha düşük bir ölü ağırlığa sahip ancak daha güçlü bir genel sistem bütünlüğüne sahip bir sistemle sonuçlanır. Ayrıca, eşyaları kaldırmak için bir vinç, vincin kapladığı alanı kapsayan köprü ve köprü boyunca hareket etmek için bir araba da dahil edilecektir.

Çerkezköy vinç kiralama; En yaygın gezer vinç kullanımı çelik endüstrisindedir. Üretim sürecinin her adımında, bir fabrikadan bitmiş ürün olarak çıkana kadar, çelik bir gezer vinç tarafından işlenir. Hammaddeler vinçle bir fırına dökülür, sıcak çelik bir tavan vinç tarafından soğutulmak üzere depolanır, bitmiş bobinler kaldırılır ve tavan vinçle kamyonlara ve trenlere yüklenir ve imalatçı veya damgalayıcı fabrikasındaki çeliği işlemek için bir tavan vinci kullanır. Çerkezköy Vinç Kiralama Otomobil endüstrisi, hammaddelerin taşınması için gezer vinçler kullanır. Daha küçük iş istasyonu vinçleri, CNC frezesi veya testere gibi bir çalışma alanındaki daha hafif yükleri işler.

Hemen hemen tüm kağıt fabrikaları, ağır pres rulolarının ve diğer ekipmanların çıkarılmasını gerektiren düzenli bakım için köprü vinçleri kullanır. Çerkezköy vinç kiralama, köprü vinçleri, kağıt makinelerinin ilk yapımında kullanılır, çünkü bazıları 70 ton ağırlığa sahip ağır dökme demir kağıt kurutma tamburlarının ve diğer büyük ekipmanların kurulumunu kolaylaştırırlar.

Birçok durumda, bir köprü vincinin maliyeti, çok sayıda ağır proses ekipmanı kullanan bir tesisin yapımında mobil vinç kiralamamaktan kaynaklanan tasarruflarla büyük ölçüde dengelenebilir.

Bir portal vinç, sabit bir makine dairesinde veya genellikle tek bir kirişe (mono-kiriş) veya iki kirişe (ikiz kiriş) takılı, raylar boyunca yatay olarak çalışan bir arabada bir vinçlere sahiptir. Çerkezköy Vinç çerçevesi, genellikle arabanın hareket yönüne dik olan portal rayı üzerinde çalışan eşitlenmiş kirişlere ve tekerleklere sahip bir portal sistemi üzerinde desteklenir. Bu vinçler her boyutta gelir ve bazıları çok ağır yükleri, özellikle tersanelerde veya endüstriyel tesislerde kullanılan son derece büyük örnekleri taşıyabilir. Özel bir versiyon, gemi kaynaklı konteynerleri bir limana yüklemek ve boşaltmak için tasarlanmış konteyner vincidir (veya ilk üretici tarafından adlandırılan "Çerkezköy" vinç). Çoğu konteyner vinci bu tiptedir.

Güverte vinci ( ÇERKEZKÖY )

Gemilerde ve teknelerde bulunan bunlar, kıyı boşaltma tesislerinin bulunmadığı kargo operasyonları veya tekne boşaltma ve alma işlemleri için kullanılır. Çoğu dizel-hidrolik veya elektrikli-hidroliktir.

Jib vinç ( Çerkezköy Vinç Kiralama )

Bir çerkezköy vinç, hareketli bir vinç destekleyen yatay bir elemanın (çerkezköy veya bom) bir duvara veya zemine monte edilmiş bir direğe sabitlendiği bir vinç türüdür. çerkezköy vinçleri endüstriyel tesislerde ve askeri araçlarda kullanılır. Çerkezköy, ek yanal hareket sağlamak veya sabitlenmek için bir yay boyunca sallanabilir. Genellikle sadece vinçler olarak bilinen benzer vinçler, malların tüm katlara kaldırılmasını sağlamak için depo binalarının en üst katına yerleştirildi.

Çerkezköy Dökme taşıma vinci

Çerkezköy Dökme taşıma vinçleri, en başından itibaren bir kanca ve askı kullanmak yerine bir kabuk kepçesi veya kova taşıyacak şekilde tasarlanmıştır. Kömür, mineral, hurda metal gibi dökme yükler için kullanılırlar.