Kapaklı hi-up vinç; Bir kontrol sistemi seçmek, hi-up yükleyici vincinizi seçmenin önemli bir parçasıdır. Kapaklı Hi-Up kontrol sistemleri eşzamanlı hareketlere izin verir ve güvenilirlikleri ve kullanım kolaylıkları ile bilinir. Çalışma ve iş ihtiyaçlarınıza göre seçim yapabileceğiniz çok çeşitli sistemler vardır.

kapakli


Hi-Up Vinç Nedir? ''KAPAKLI''

Kiralık vinç yelpazemizin kalbinde yer alan çeşitli kontroller arasında farklı işlevsellik türlerine, güvenlik seviyelerine ve özelliklere erişilebilir. Yük kapasitesi ihtiyaçlarınızın seçimi, vinçlerin kendisini kullanarak elde etmeniz gerekenlerle el ele gider, çünkü bir dizi özelliğe sahip olma olasılığı, belirli alanlarda veya Tekirdağ çerkezköy kapaklı kiralama sistemleri koşullarda çalışmayı mümkün olduğunca etkili ve karlı hale getirebilir.

Hi-Up uzaktan kumandalı sistemler ''Çerkezköy''

Uzaktan kumanda tabanlı sistemler, çerkezköy, kapaklı, güvenli bir mesafeden veya eylemin olduğu yerde çalışmanıza izin vererek size engelsiz bir görüş sunar. HIAB uzaktan kumanda sistemleri, size ek kapasite, ihtiyaç duyduğunuzda en yüksek güvenlik ve hassasiyet seviyesini sağlayan pazar lideri akıllı işlevleriyle yapabileceğiniz en gelişmiş seçimdir. Kiralık HiPro ve HiDuo tahrikli vinçlerin işinizi nasıl geliştirebileceğini keşfedin. ( Köroğlu Vinç İşletmeciliği )

Hi-Up HiPro ( Kızılpınar )

HiPro, Hi-Up yükleyici kızılpınar vinç kiralama ürün yelpazesindeki en gelişmiş model platform kontrol sistemidir. Bu uzaktan kumandalı sistem, hızlı ve hassas vinç hareketleri sağlayarak en karmaşık iş türlerini gerçekleştirmenize olanak tanır. Gelişmiş fonksiyonlar, operatöre en güvenli ve en hızlı şekilde yardımcı olur, operatör ve kapaklı vinç kiralama arasında tam bir sinerji içinde çalışır.

  • CE işaretli
  • Uzaktan kumandalı vinç sistem
  • Gelişmiş isteğe bağlı işlevler: SAF, LSS-V, LSS-H, CTC, SAM
  • En yüksek koruma seviyesi için eksiksiz emniyet sensörleri seti ve özellikleri

Hi-Up HiDuo ( Saray )

HiDuo kontrol sistemi, seçebileceğiniz en iyi fiyat-performans uzaktan kumandalı sistemdir ve herhangi bir işi kolaylaştıran birçok fonksiyona uygun yüksek güvenlik seviyeleri sağlar. İdeal bir satın alma ve işletme maliyetiyle vincin yol tutuşundan en iyi şekilde yararlanırsınız.
  • Gelişmiş isteğe bağlı fonksiyonlar: SAF, LSS-V, LSS-H

Temel iş anlamına geldiğinde

Manuel olarak çalıştırılan bir vinç seçme imkanı, iyi ve güvenilir ve basit bir ekipman ararken, ancak yine de çerkezköy Hi-Up kiralama ürün dünyasına erişmek isteyenler için çok önemlidir. Sistemin basitliği, vinci yönetmek için aşırı elektronik gerektirmeyen ve özel veya zorlu çalışma ortamları için daha az müdahale veya yardım gerektiren yükleme ve kaldırma ihtiyaçları için eşit derecede anahtardır.

Hi-Up İkili ( Çerkezköy Hi-Up ) Kiralama

Manuel olarak çalıştırılan gelişmiş Duo kontrol sistemi size çok çeşitli seçenekler sunarak, güvenlik ve pratikliği kolay bir iş yapmak için sunabileceği şeylerin kalbi haline getirir. Bu Çerkezköy Hi-Up Kiralama yükleyici vinç serisi için makul bir fiyat noktasında en iyi fonksiyonlar.

Hi-Up CLX ( Kapaklı Hi-Up Kiralama )

Bu modeller, yükleyici kiralama vinçlerin 'ana akım' iş gücünü temsil eder ve piyasada bulunabilecek en iyi CE olmayan manuel kontrollü sistemlerden biridir. ''KAPAKLI'' Kamyonun her iki tarafında bulunan kol dizisi gibi akıllı çözümler, en iyi güvenlik ve verimlilik için her iki taraftan da çalışmanıza olanak tanır.
  • CE dışı pazarlar için
  • Seçili hafif menzilli vinçler için CE işaretli varyantlar mevcuttur
  • Manuel kontrollü sistem (opsiyonel uzaktan kumanda)
  • Çapraz kontrol ve yük tutma valfleri gibi güvenlik özellikleri

Hi-Up CL ( Kızılpınar )

Serideki en temel vinç modelleriyle Hİ-UP dünyasına erişmenin en iyi yolu. Gerekli olmadığında maliyet ekleyen aşırı fırfırlar eklemeden kaldırmak için üretilmiştir.