KAPAKLI VİNÇ KİRALAMA. Bu sektörde iyi itibar, verdiğimiz yüksek kaliteli Kiralık Vinçten kaynaklanmaktadır. Sepetli Vinçler...

CERKEZKOY

KAPAKLI VİNÇ KİRALAMA

Kapaklı vinç kiralama ( Sepetli Vinçler ) Elektrikle çalışan veya içten yanmalı bir motora sahip olabilir. Motorlar dizel, gazyağı, benzin, doğal gaz, bütan veya propan yakıtlı olabilir ve iki zamanlı kıvılcım ateşleme, dört zamanlı kıvılcım ateşlemesi (ortak), iki zamanlı sıkıştırma ateşlemesi ve dört zamanlı sıkıştırma ateşlemesi (ortak) olabilir. Çerkezköy Vinç Kiralama Motorları, gelişmiş emisyon kontrol sistemleri ile birlikte gelir. İran veya Rusya gibi ülkelerde üretilen forkliftlerin tipik olarak emisyon kontrol sistemleri olmayacaktır. Bazı yandan yükleyicilerde hibrit aktarma organları bulunur.

Teleskopik işleyici ( Kapaklı Vinç Kiralama )

Merkez Kontrolünde Stand ve en çok sayıda olan ''kapaklı vinç kiralama'' ile birlikte gelir. Genellikle İçten Yanmalı Motora sahiptir. Motorlar neredeyse her zaman dizeldir, ancak bazen gazyağı üzerinde çalışır ve bazen propan enjeksiyonunu bir güç artışı olarak kullanır. Çerkezköy Vinç Kiralama bazı eski üniteler iki zamanlı sıkıştırma ateşlemesidir, çoğu dört zamanlı sıkıştırma ateşlemesidir (ortak). Kuzey Amerika Motorları, gelişmiş emisyon kontrol sistemleri ile birlikte gelir. İran veya Rusya gibi ülkelerde üretilen forkliftler tipik olarak emisyon kontrol sistemlerine sahip olmayacaktır. Bazı Teleskopik işleyicilerde Hibrit aktarma organları bulunur.

El işi sipariş toplama kamyonu ( KAPAKLI )

Sürücü siparişi toplama kamyonu - genellikle "Kapaklı Vinç Kiralama" olarak adlandırılır; küçük bir Reach Truck gibi, operatör çatal taşıyıcısına kaynaklı bir kafeste sürerken, düşmeleri önlemek için özel olarak tasarlanmış bir emniyet kemeri takıyor. Çerkezköy Vinç Kiralama özel dişli bir kepçe, paleti çatallara tutar. Operatör eliyle yükü palete her seferinde bir eşya aktarıyor. Bu, palet yükü gönderilerinden daha az toplama işleminin etkili bir yoludur ve büyük dağıtım merkezlerinde kullanım için popülerdir.

Çatalların dar koridorlarda uzatılmasını sağlayan pantograflı bir uzanma kamyonu. Belden kırmalı çok dar koridorlu dengeli kamyonlar - Kapaklı Vinç Kiralama ''Sepetli'' bazen en büyük üreticilerden ikisinden sonra "kapaklı vinç kiralama" olarak adlandırılır. Merkez kontrolünde durur ve en çok sayıda olan merkez kontrolüne oturur. İçten yanmalı bir motora veya bir elektrik motoruna sahip olabilir. 

Elektrik motorları en yaygın olanıdır. Çerkezköy Vinç Kiralama ''Sepetli'' Motorlar dizel, gazyağı, benzin, doğal gaz, bütan veya propan yakıtlı olabilir ve iki zamanlı kıvılcım ateşleme, dört zamanlı kıvılcım ateşlemesi (ortak), iki zamanlı sıkıştırma ateşlemesi ve dört zamanlı sıkıştırma ateşlemesi (ortak) olabilir. Kuzey Amerika Motorları, gelişmiş emisyon kontrol sistemleri ile birlikte gelir. İran veya Rusya gibi ülkelerde üretilen forkliftlerin tipik olarak emisyon kontrol sistemleri olmayacaktır. Bazı ünitelerde hibrit aktarma organları vardır. Kapaklı Vinç Kiralama, standart Dengeleme ve Uzanma Forkliftlerinin aksine, bu forkliftler forkliftin ön döner artikülasyonu ile yönlendirilir ve bu nedenle normal forkliftlerden manevradan çok farklıdır ve ( kapaklı vinç kiralama ) ayrıca dar koridorlarda stok almak için pantograf özelliğine sahip değildir.