Çerkezköy vinç kiralama, mobil vinç sistemleri yıllardır bu işin içinde uzman ekibimiz ile 7/24 soru ve isteklerinizi karşılamak üzere çalışıyoruz. Çerkezköy vinç kiralama hizmeti daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

kiralama

Kule Vinç ( ÇERKEZKÖY )

Çerkezköy vinç kiralama; bir kule vinç genellikle daha geniş erişime sahip teleskopik bir jib (mobil) vinç ile monte edilir (ayrıca aşağıdaki "kendiliğinden diken vinç" e bakınız) ve çok yüksek gökdelenler inşa ederken yükselen kule vinçler söz konusu olduğunda, daha sonra kule vincini sökmek için tamamlanan kulenin çatısına daha küçük bir vinç (çerkezköy vinç kiralama) kaldırılacaktır. bu da kurulumdan daha zor olabilir. Çerkezköy Kule Vinçler genellikle uzaktan kumanda ile Yaya Tarafından Çalıştırılabilir ve bu da Vinç Operatörünün çalışması için bir kabin ihtiyacını ortadan kaldırır.

Her model ve ayırt edici kule vinç stili, konfigürasyonuna bağlı olarak mevcut herhangi bir yarıçapa uygulanabilen önceden belirlenmiş bir kaldırma çizelgesine sahiptir. Çerkezköy Mobil Kiralama bir vince benzer şekilde, bir kule vinç, dönme merkezine maksimum yarıçapından çok daha yakın kütleli bir nesneyi kaldırabilir. Bir operatör, vincin her bir işlevini kontrol etmek için birkaç kolu ve pedalı manipüle eder. Kendinden montajlı kule vinçler.

Genellikle yaya tarafından işletilen bir kule vinç türüdür. Kendinden montajlı kule vinçler tek bir ünite olarak taşınır ve daha büyük bir mobil vincin yardımı olmadan kalifiye bir teknisyen tarafından monte edilebilir. Payandalar üzerinde duran, karşı jibi olmayan, ( çerkezköy vinç kiralama ) karşı ağırlıkları ve balastları direğin tabanında bulunan, kendileri tırmanamayan, standart kule vinçlere göre daha düşük kapasiteye sahip olan ve nadiren bir Operatör Kabinine sahip olan alttan döner vinçlerdir.

Teleskopik mobil vinç ( çerkezköy vinç kiralama )

Çerkezköy vinç kiralama; teleskopik bir vinç, birbirinin içine monte edilmiş bir dizi borudan oluşan bir boma sahiptir. Bir hidrolik silindir veya başka bir elektrikli mekanizma, bomun toplam uzunluğunu artırmak veya azaltmak için boruları uzatır veya geri çeker. ( Çerkezköy vinç kiralama ) Bu tip bomlar genellikle kısa vadeli inşaat projeleri, kurtarma işleri, teknelerin suya girip çıkması vb. İçin kullanılır. Teleskopik bomların göreceli kompaktlığı, onları birçok mobil uygulama için uyarlanabilir hale getirir.

Tüm teleskopik vinçler mobil vinç olmasa da, birçoğu kamyona monte edilmiştir. Teleskopik bir kule vinç, teleskopik bir direğe ve genellikle üstte bir üst yapıya (jib) sahiptir, çerkezköy vinç kiralama böylece bir kule vinç olarak işlev görür. Bazı teleskopik kule vinçlerde teleskopik jib de vardır.

Çekiçli vinç (Çerkezköy Vinç)

"Çekiç kafalı" veya dev konsol vinç, üzerinde büyük, yatay, çift konsol dönen çelik destekli bir kuleden oluşan sabit jib bir vinçtir; Bu konsol veya çerkezköy vinç kiralama ön kısmı kaldırma arabasını taşır, çerkezköy vinç kiralama makine için bir destek oluşturmak ve ağırlığı dengelemek için geriye doğru uzatılır. Kaldırma ve döndürme hareketlerine ek olarak, yük askıya alınmış olan kaldırma arabasının, yükün seviyesini değiştirmeden çerkezköy vinç kiralama boyunca içeri ve dışarı hareket ettirilebileceği "çerkezköy" hareketi olarak adlandırılan bir hareket sağlanır. Yükün bu yatay hareketi, daha sonraki vinç tasarımının belirgin bir özelliğidir. 

Bu vinçler genellikle büyük boyutlarda inşa edilir ve 350 tona kadar çıkabilir. Çerkezköy vinç kiralama tasarımı ilk olarak 19. yüzyılın başlarında Almanya'da gelişti ve 1904'ten 1914'e kadar savaş gemisi yapım programını desteklemek için İngiliz tersanelerinde kullanılmak üzere kabul edildi ve geliştirildi. Çekiçli vincin ağır ağırlıkları kaldırma yeteneği, zırh plakası ve top namluları gibi büyük savaş gemisi parçalarını kurmak için faydalıydı. 

Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki donanma tersanelerine dev konsol vinçler de kuruldu. İngiliz hükümeti ayrıca Singapur Deniz Üssü'ne (1938) dev bir konsollu vinç kurdu ve daha sonra vincin bir kopyası çerkezköy vinç kiralama (1951) kuruldu. Bu vinçler, Büyük Britanya'dan uzakta faaliyet gösteren savaş filosu için onarım desteği sağladı. İngiliz İmparatorluğu'nda, mühendislik firması çerkezköy vinç kiralama, dev konsollu vinçlerin başlıca üreticisiydi; şirket toplam on dört tane inşa etti. Dünyada inşa edilen altmış kişi arasında çok azı kalmıştır; İngiltere ve İskoçya'da yedisi dünya çapında yaklaşık on beş. Çerkezköy vinç kiralama vinçten biridir ve turistik bir cazibe merkezi olarak korunmaktadır.