Çerkezköy manlift ( Vinç ) Kiralama; Arazi tipi vinç kiralama, kamyona monte edilmiş bir vincin yol kabiliyetini ve engebeli arazi vincinin yerinde manevra kabiliyetini birleştiren bir hibrittir. 

cerkezkoy

ÇERKEZKÖY MANLİFT KİRALAMA ( VİNÇ )

Hem halka açık yollarda hızlı bir şekilde seyahat edebilir hem de dört tekerlekten çekişli ve yengeç direksiyonunu kullanarak şantiyedeki engebeli arazide manevra yapabilir.

Al ve taşı Bir alma ve taşıma vinci, halka açık yollarda seyahat etmek üzere tasarlanmış bir mobil vince benzer; Bununla birlikte, çerkezköy vinçlerin dengeleyici bacakları veya payandaları yoktur ve yükü kaldırmak ve küçük bir yarıçap içinde hedefine taşımak ve ardından bir sonraki işe gidebilmek için tasarlanmıştır. Çerkezköy vinçleri, şantiyeler arasında büyük mesafelerle karşılaşıldığı Avustralya'da popülerdir. Avustralya'daki popüler üreticilerden biri, o zamandan beri çerkezköy tarafından satın alınan çerkezköy ve şimdi tüm çerkezköy vinçleri, diğer üreticiler tarafından yapılabilseler bile, genellikle "ÇERKEZKÖY" olarak adlandırılıyor. Avustralya'daki hemen hemen her orta ve büyük ölçekli vinç şirketinin en az bir tane vardır ve birçok şirketin bu vinçlerin filoları vardır. Kapasite aralığı genellikle on ila yirmi ton maksimum asansördür, ancak bu, bomun ucunda çok daha azdır. Çerkezköy vinçleri, kurulum süresi çok daha hızlı olduğu için genellikle daha küçük kamyon vinçleri tarafından tamamlanan işin yerini almıştır. Birçok çelik imalat tersanesi, fabrikasyon çelik kesitlerle "yürüyebildikleri" ve bunları nispeten kolay bir şekilde gerektiği yere yerleştirebildikleri için çerkezköy vinçlerini de kullanır.

Sidelift Vinç ( Çerkezköy Vinç Kiralama )

Bir yandan kaldırıcı vinç, ISO standardı konteynerleri kaldırabilen ve taşıyabilen bir yol kamyonu veya yarı römorktur. Konteyner kaldırma, bir konteyneri yerden veya bir demiryolu aracından kaldırabilen paralel vinç benzeri vinçlerle yapılır. Taşıma güvertesi Taşıma güverte vinci, tam merkeze yerleştirilmiş 360 derece döner bomlu çerkezköy vinç kiralama küçük bir 4 tekerlekli vinç ve bu bomun altında bir ucunda bulunan bir operatör kabinidir. Arka bölüm motoru barındırır ve tekerleklerin üzerindeki alan düz bir güvertedir. Bir Amerikan icadı olan çerkezköy vinç kiralama güverte, sınırlı bir alanda bir yükü kaldırabilir ve daha sonra kabinin veya motorun etrafındaki güverte alanına yükleyebilir ve daha sonra başka bir yere gidebilir. Taşıma Güvertesi prensibi, toplama ve taşıma vincinin Amerikan versiyonudur ve her ikisi de yükün çerkezköy vinç tarafından kısa mesafelerde hareket ettirilmesine izin verir.

( ÇERKEZKÖY ) Teleskopik işleyici

Teleskopik yükleyiciler, vinç gibi teleskopik uzatılabilir boma sahip forkliftler gibidir. İlk teleskopik işleyiciler sadece bir yönde kalktı ve dönmedi; ÇERKEZKÖY Bununla birlikte, üreticilerin birçoğu bir döner tabladan 360 derece dönen teleskopik işleyiciler tasarlamıştır ve bu makineler Engebeli Arazi Vinç ile neredeyse aynı görünmektedir. Çerkezköy vinç kiralama, Bu yeni 360 derece teleskopik işleyici/vinç modelleri, kaldırmadan önce indirilmesi gereken payandalara veya stabilizatör ayaklarına sahiptir; ancak, tasarımları daha hızlı dağıtılabilmeleri için basitleştirilmiştir. Bu makineler genellikle tuğla paletlerini işlemek ve birçok yeni şantiyeye çerçeve makasları monte etmek için kullanılır ve küçük teleskopik kamyon vinçleri için işin çoğunu aşındırmışlardır. Çerkezköy vinç kiralama; Dünya silahlı kuvvetlerinin birçoğu teleskopik işleyiciler satın aldı ve bunlardan bazıları çok daha pahalı tamamen dönen tipler. Arazi yetenekleri ve paletleri çatal kullanarak boşaltma veya vinç gibi kaldırma konusundaki saha çok yönlülükleri onları değerli bir makine parçası haline getirir. Kuru dökme yük veya konteyner vinçleri genellikle körfez bölgelerinde veya iç su yollarında.

Raylı vinç

Bir demiryolu vinci, demiryollarında kullanılmak üzere flanşlı tekerleklere sahiptir. En basit form, düz bir arabaya monte edilmiş bir vinçtir. Daha yetenekli cihazlar amaca yönelik olarak üretilmiştir. Bakım çalışmaları, geri kazanım işlemleri ve mal bahçelerinde ve hurda elleçleme tesislerinde yük yüklemesi için farklı vinç türleri kullanılmaktadır.