Çerkezköy manlift kiralama, İhtiyacınız olan manlift makine, çalışma yüksekliğine ve manlift çalışma performansına bağlıdır. 

manlift

Kiralık Manlift Çerkezköy

Kiralık Manlift Makinalar; Büyük veya orta ölçekli, tüm ihtiyaçlarınıza karşılık ''Manlift'' makinelere veya herhangi bir sorununuzda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyiniz.


Manlift | Farklı Türler

Bir manlift veya hava asansörü, her biri belirli görevleri yerine getirmek için uyarlanmış birçok farklı biçimde gelir. Hava asansörü, insanların yüksek rakımlarda çalışmasına izin veren bir araçtır. Hava asansörleri, perakende mağazalarından şantiyelere ve depolara kadar çok çeşitli farklı çalışma ortamlarında kullanılır. Temel olarak, bir hava asansörü, bir işçiyi başka türlü bir merdivenle veya diğer sıradan araçlarla asla güvenli bir şekilde ulaşılamayacak bir yere götürmek için ideal bir araçtır.

Tüm farklı manlift türleri iki ana şemsiye kategoriye ayrılır:

Levha. Bunlar iç mekanlarda çalışmak üzere tasarlanmıştır ve genellikle elektrikle çalışır. Kalın lastiklerle birlikte gelirler ve kesinlikle sert pürüzsüz yüzeylerde çalışmak üzere tasarlanmıştır.

Engebeli arazi; Bu gaz, dizel veya yakıtla çalışan asansörler engebeli açık arazide çalışabilir.

Döşeme asansörleri için, sert zeminleri işaretlememek için tasarlandıkları için markalaşmayan lastikler en iyi seçenektir. Engebeli arazi asansörleri için, pnömatik lastikler düz olmayan yüzeylerde iyi performans gösterir ve düzlükleri önlemek için köpük dolgulu olma seçeneğiyle birlikte gelir.

Hava asansörü tasarımı açısından, şu anda piyasada bulunan üç ana tasarım bulunmaktadır.

Bomlu asansörler, ucunda bir kova bulunan bir veya daha fazla mekanik koldan oluşur. Maksimum yükseklikler 20 ila 100 feet veya daha fazla arasında değişebilir. Üç tip bomlu asansör mevcuttur:

Teleskopik. Bu bomlu asansörler, hemen hemen her yönde hareket edebilen ve 130 feet'e kadar ulaşabilen teleskopik bir kirişe sahiptir. Esas olarak şantiyelerde veya bir işçinin çok yüksek, zor bir noktaya ulaşmasını gerektiren yerlerde kullanım için.

Eklemli. Bu bomlu asansörler, engellerin etrafında hareket etmek amacıyla birleştirilmiştir. Bunlar genellikle elektrik hattı onarımında, ağaçlarda ve bitki bakımında kullanılır.

Römork monteli. Bu daha küçük dizel veya pille çalışan asansörler başka bir aracın arkasına çekilebilir ve 70 feet'e kadar ulaşabilir.

Makaslı platformlar. Bu tür bir manlift, 500 ila 1500 pound arasında herhangi bir yerde yüksek taşıma kapasitesi avantajına sahiptir. Bu nedenle, makaslı platformlar, büyük miktarda insanı veya ağır ekipmanı bir yerden diğerine taşımak için idealdir. Makaslı platformlar genellikle yerden 40 feet yüksekliğe kadar çıkabilir.

Dikey personel asansörleri. Bunlar esas olarak yüksek yerlere ulaşmak isteyen tek kişilik operatörler içindir. Sadece dikey olarak hareket ederler ve bir seferde 300 pound'a kadar taşıyabilirler. Örneğin, bir depoda yüksek bir rafa ulaşmak için ideal seçimdir.

Örümcek asansörü. Bir bom asansörü gibi çalışan bir örümcek asansörü, dört yapısal bacaktan veya payandalardan oluşan benzersiz, hafif bir tabana sahiptir. Bir örümcek asansörünün avantajı, kolay taşıma için hafif olması ve aynı zamanda bir bomlu asansörün tüm avantajlarını taşımasıdır.

Her bir manlift türünün ne kadara mal olacağı, üreticiye, asansörün türüne ve bulunduğunuz yere bağlı olacaktır. Bir kerelik bir işe bakıyorsanız bir manlift kiralamayı da düşünebilirsiniz.