Snorkel'in teleskopik bomlu asansörleri zorlu şantiyeler için tasarlanmıştır ve uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiştir.

kiralık


Özel Tasarım Çerkezköy Kiralık Sepet Vinç

Dört tekerlekten çekişli, güçlü dizel motorlar ve yüksek torklu motorlar bir araya gelerek üstün performans sunar. Şnorkel mühendisleri basitlik, kullanımı kolay, bakımı veya servisi kolay sağlam hava asansörleri sunar. Güvenlik, kalite ve operatör konforuna adanmışlık, Şnorkel bomlarını inşaat ve endüstriyel uygulamalarda güvenilir performans gösteren kişiler haline getirir.

Hepsi düz stik bom olarak veya daha fazla esneklik için bir jib ile mevcuttur. Diğer özellikler ve seçenekler arasında platforma güç ve hava, kum patlaması koruma kiti, soğuk hava çalıştırma kiti, platform ışıkları ve hidrolik jeneratör bulunur ve herhangi bir şantiye için bir Şnorkel makinesi olmasını sağlar.


Mafsallı Çerkezköy Sepetli Vinçler

Zorlu çalışma sahaları için tasarlanan Snorkel'in mafsallı bomlu asansörleri, üstün manevra kabiliyetini güç ve hassasiyetle birleştirerek 85 ft'ye kadar çalışma yükseklikleri ve iki kişi ve aletler için kaldırma kapasitesi sunar.

Sınıfının lideri mafsallı bomlu vinçlerimiz, üstün "yukarı ve yukarı" yetenekler ve güçlü engebeli arazi sürüşü dahil olmak üzere nihai çalışma zarfını sağlar. Şnorkelin pürüzsüz, orantılı işletim sistemi, en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde size hassas kontrol sağlar. Ekstra manevra kabiliyeti için mafsallı jibler standart olarak takılmıştır.


Kişisel Sepetli Kaldırma

Müteahhitler ve tesis bakım uzmanları için tasarlanan Şnorkel Personel Asansörleri, iç mekan kullanımı için hafif, uygun fiyatlı, taşınabilir çalışma platformlarıdır. Şnorkelin UL Serisinde kullanılan patentli Kiriş Kilidi direk tasarımı, mükemmel kaldırma kapasitesiyle birlikte üstün stabilite ve erişim sağlar.

Şnorkel UL Serisi Personel asansörleri, tek bir kişi tarafından kolay kullanım için tasarlanmıştır. Taşınması kolay, sorunsuz bir şekilde yerine itilebilir ve standart bir kapıdan kolayca geçebilirler. Birkaç dakika içinde inşa edilen insan asansörleri, 46 ft'ye kadar yüksekliklerde çalışmak için iskele kulelerine hızlı ve verimli bir alternatiftir.

Makaslı Vinçler

Şnorkelli makaslı platformlar, dar alanlarda çalışmak için dar dönüş dairelerine sahipken, açılır güverte uzantıları ek erişim sağlar. Şnorkelin pürüzsüz, orantılı işletim sistemi, en çok ihtiyaç duyduğunuz yerde size hassas kontrol sağlar ve derin çevrimli piller, Şnorkel elektrikli asansörünüzün yaptığınız sürece çalışmaya devam etmesini sağlar. Bakım ve servis, parçaların ortaklığı sayesinde basit ve ekonomiktir.