SARAY VİNÇ KİRALAMA. Tekirdağ vinç kiralama hizmetini müşterilerimizi düşünerek kaliteyi uygun fiyata sunmak için var gücümüz ile çalışıyoruz.

saray

Saray Vinç Kiralama

Saray vinç kiralama; Mobil vinçler kılavuzlu çok dar koridorlu kamyon - Özel bir direk tertibatı ile donatılmış bir karşı denge tipi ''saray vinç kiralama'' Elektrikli Forklift. Direk 90 derece dönebilir ve çatallar daha sonra tam paletleri toplamak için bir erişim mekanizmasında olduğu gibi ilerleyebilir. Forkliftin dönmesi gerekmediğinden, koridorlar son derece dar olabilir ve binanın zeminine tel kılavuz takılırsa, makine neredeyse kendi başına çalışabilir. Bu tip makinelerdeki direkler çok yüksek olma eğilimindedir. Çerkezköy vinç kiralama; kurulabilecek raf ne kadar yüksek olursa, depolamanın ulaşabileceği yoğunluk da o kadar yüksek olur. Saray vinç kiralama bu tür bir depolama sistemi, arazi fiyatlarının gerçekten yüksek olduğu şehirlerde popülerdir, çünkü rafları normalden üç kat daha yükseğe inşa ederek ve bu makineleri kullanarak, küçük bir alanda inanılmaz miktarda malzeme stoklamak mümkündür.

Kılavuzlu çok dar koridor sipariş toplama kamyonu - karşı denge tipi Sipariş Toplama Kamyonu, kılavuzlu çok dar koridorlu kamyona benzer, ancak operatör ve makineyi çalıştıran kontroller direğe kaynaklı bir kafes içindedir. Operatör kendisini düşmelere karşı korumak için bir kısıtlama sistemi takar. Aksi takdirde açıklama kılavuzlu çok dar koridorlu kamyon ile aynıdır. ''Saray Vinç Kiralama'' Kamyona monte forklift / sod yükleyici - oturarak orta kontrole sahiptir. 

Genellikle içten yanmalı bir motora sahiptir. Motorlar neredeyse her zaman dizeldir, ancak bazen gazyağı üzerinde çalışır ve bazen propan enjeksiyonunu bir güç artışı olarak kullanır. Bazı eski üniteler iki zamanlı sıkıştırma ateşlemesidir, çoğu dört zamanlı sıkıştırma ateşlemesidir (ortak). Kuzey Amerika motorları gelişmiş emisyon kontrol sistemleri ile birlikte gelir. Tekirdağ çerkezköy vinç kiralama üretilen forkliftlerin tipik olarak emisyon kontrol sistemleri olmayacaktır.

Özel kamyonlar ( SARAY )

Dengelenmiş forkliftlerden gelen spektrumun diğer ucunda daha 'üst düzey' özel kamyonlar bulunur: Belden kırmalı dengeleme kamyonları Bunlar, çoğu forkliftin aksine, saray vinç kiralama, ön tekerlekten direksiyondur ve hem römorkları boşaltabilmek hem de yükü dar koridor raflarına yerleştirebilmek için tasarlanmış hibrit bir VNA (çok dar koridor) kamyonudur. ''Saray vinç kiralama'' Giderek artan bir şekilde bu kamyonlar, palet depolama yoğunluğu, kaldırma yükseklikleri ve palet verimi açısından kılavuzlu çok dar koridorlu kamyonlarla rekabet edebiliyor ve aynı zamanda VNA ünitelerinin yapamadığı kamyonları yükleyebiliyor.

Kılavuzlu çok dar koridorlu kamyonlar ( Saray Mobil Vinç Kiralama )

SARAY MOBİL VİNÇ KİRALAMA; Bunlar ray veya tel kılavuzludur ve 40 feet'e kadar üst kademe olmayan ve 98 feet üste bağlı kaldırma yükseklikleri ile mevcuttur. İki form mevcuttur: 'man-down' ve 'man-yükseltici', operatörün daha fazla görünürlük veya çok seviyeli 'break toplu' sipariş toplama için yükle birlikte yükseldiği yer. Bu tip kamyonlar, mafsallı dar koridorlu kamyonların aksine, yüksek standartlarda zemin düzlüğü gerektirir.