Tekirdağ çerkezköy vinç kiralama bir çok yükü bir yerden başka yere kaldırma işlemini kolaylaştırıyoruz. Çerkezköy vinç kiralama hizmeti için iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

cerkezkoy

TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY VİNÇ KİRALAMA

Çok yönlü kamyonlar

Çok yönlü teknoloji (Mecanum tekerlekleri gibi), bir forkliftin ileri, çapraz ve yanal olarak veya bir yüzeyde herhangi bir yönde hareket etmesine izin verebilir. Tekirdağ çerkezköy vinç kiralama, çok yönlü tekerlek sistemi, kamyonu kendi ayak iziyle 360 derece döndürebilir veya kamyon kabinini çevirmeden yana doğru sapabilir. Bir örnek Airtrax Sidewinder'dır. Bu forklift kamyonu, 'Mythbusters' adlı TV dizisinde de yer aldı.

UL 558 güvenlik sınıfı kamyonlar ( ÇERKEZKÖY VİNÇ )

Kuzey Amerika'da, bazı içten yanmalı endüstriyel araçlar, UL 558'in bir parçası olan Underwriters Laboratories derecelendirmelerini taşır. "Güvenlik" olarak kabul edilen endüstriyel kamyonlar, benzinle çalışan için GS (Benzinli Güvenlik), dizel motorlu için DS (Dizel Güvenliği), sıvılaştırılmış propan için LPS (Sıvı Propan Güvenliği) veya çift yakıtlı benzinli / sıvılaştırılmış propan ile çalışan bir kamyon için GS / LPS isimlerini taşır. 

UL 558 iki aşamalı bir Güvenlik Standardıdır. G, D, LP ve G / LP olan temel standart, Underwriter's Laboratories'in bir forklift için gereken minimum çıplak minimum değeri düşündüğü şeydir. Bu gönüllü bir standarttır ve Tekirdağ çerkezköy vinç kiralama üreticilerin bu standardı karşılaması için en azından herhangi bir Devlet Kurumu tarafından herhangi bir gereklilik yoktur.

Biraz daha katı GS, DS, LPS ve GP / LPS veya Güvenlik standardı bazı minimum koruma sağlar, ancak son derece minimaldir. Geçmişte Underwriter's Laboratory özel EX ve DX güvenlik sertifikaları sunuyordu. Tekirdağ Çerkezköy Vinç Kiralama; Daha yüksek düzeyde korumaya ihtiyacınız varsa, yerel Sigortacınızın Laboratuvar Ofisi ile iletişime geçmeli ve işyeriniz için doğru güvenlik standardının ne olduğunu sormalısınız. [kaynak belirtilmeli] Patlamaya dayanıklı kamyonlar "EX RATED"

Otomatik forkliftler ( Tekirdağ Çerkezköy Vinç Kiralama )

İş ücretlerini düşürmek, işletme maliyetini düşürmek ve verimliliği artırmak için otomatik forkliftler de geliştirilmiştir. Otomatik forkliftlere çatallı otomatik kılavuzlu araçlar da denir ve giderek artan sayıda tedarikçiden temin edilebilir.

Tipik bir karşı dengeli forklift aşağıdaki bileşenleri içerir:

Kamyon çerçevesi - direğin, aksların, tekerleklerin, karşı ağırlığın, baş üstü korumanın ve güç kaynağının bağlı olduğu makinenin tabanıdır. Çerçeve, çerçeve tertibatının bir parçası olarak inşa edilmiş yakıt ve hidrolik sıvı tanklarına sahip olabilir.

Karşı ağırlık - forklift kamyonu çerçevesinin arkasına tutturulmuş bir kütledir. Karşı ağırlığın amacı, kaldırılan yükü dengelemektir. Elektrikli bir forkliftte, çerkezköy vinç kiralama büyük kurşun-asit akünün kendisi karşı ağırlığın bir parçası olarak işlev görebilir.